19/12 Sunnuntaikävelyllä / Sunday stroll

Elämä alkaa asettumaan uomiinsa. Muuttolaatikot on lähes kokonaan purettu, huonekaluille haettu paikka ja koti alkaa olemaan aika asuttavassa kunnossa. Tavarat toki tulevat olemaan kadoksissa seuraavan vuoden ja pitää totutella pidempään työmatkaan ja hitaampaan nettiin, mutta muuten homma on aika hanskassa. Nyt voi jo tehdä muutakin kuin järjestellä kirjahyllyjä ja naulata tauluja seiniin. Niinpä vietimme rauhallisen sunnuntain kotona ja kävimme kävelyllä tutkimassa paikallisia kävelypolkuja metsän siimeksessä. Vaatekaapit ovat toistaiseksi olleet niin sekaisin että niistä ei löydä mitään, joten asukuviakaan ei ole tullut otettua. Onneksi ei ole tarvinnut erityisesti mitään ihmeellistä etsiäkään.

inenglish

Life is starting to settle. Moving boxes are almost completely unpacked, furniture has found their places and new home is starting to look livable again. Stuff will be lost for about next year, we have to get used to longer drive to work and slower internet, but besides that, things are starting to look pretty good. Now we are finally able to do other things than just arrange book shelves and hammer nails for picture frames. So we decided to spend quite Sunday at home and just go for a walk nearby forest. Wardrobes have been so messy lately I haven’t really been able to find much, so there haven’t been outfit photos. Thankfully so far I have been able to cope with I have been able to find.

sundaywalk1

sundaywalk2

Yksiväristen baskerien jälkeen tämä kuviollinen on virkistävä vaihtoehto. /
After using solid colour berets for so long, this tartan plaid beret is quite
refreshing option.

sundaywalk3

sundaywalk4

2 Comments

  1. No tässähän nyt onkin asukuva:) Ja siinä se äskettäin tupsun saanut myssysikin. Aivan ihania nuo lumiset puut!

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Myssy on ollut ihan lemppari valmistumisestaan asti. Olen käyttänyt pelkästään sitä. Tosin muuton jäljiltä muut myssyt ovatkin “jossain” :D Huurre on nyt jo valitettavasti muisto vain, mutta oli se ihana niin kauan kuin sitä kesti.

Comments are closed.