1/12 Joulukalenterin uusi tuleminen / Christmast calendar is here

on

Iik, mihin se Marraskuu meni!? Eiku mä tiedän. Se meni muuttoon. Ihan kirjaimellisesti. Aloimme roudata kamoja uuteen kämppään joskus 3. tai 4. päivä ja muutimme asumaan 21. päivä. Viimeiset tavarat tulivat eilen. Vähintään autokuorma päivässä. Melko stressivapaata hommaa, mutta puuduttavaa ajelua. Mutta no, nyt se on vihdoin saatu päätökseen ja nyt alkaa sitten uuden asunnon järjestely ja sisustaminen. Yhtä hidasta hommaa, mutta paljon mukavampaa. Uuteen kotiin sopeutumisesta kirjoittelen toisella kertaa tarkemmin.

Koska koko viime kuu meni muuttoasioiden hoitamiseen en juuri ehtinyt etukäteen tekemään joulukalenteripostauksia varastoon. Aloitetaan siis perinteisellä kuun ekan päivän postauksella instagramkuvineen. Lupaan että joulukalenteriin on tulossa myös jotain askartelujuttuja sekä jotain ompeluohjettakin, mutta tämä alkukuu on ehkä vähän tylsempää sisältöä, sattuneesta syystä. Ompeluohjeita ei muutenkaan blogissa kamalasti viimeaikoina ole ollut kun en vaan ole yksinkertaisesti ehtinyt. Niiden tekeminen kun on, olkoonkin hauskaa, paljon hitaampaa kuin ns. tavallisten postausten.

Olen minä sentään jotain muutakin ehtinyt tekemään kuin muuttamaan. Kävin peruskouluaikaisen kaverin kanssa kahvilla pitkästä aikaa. Olemme totuttaneet Taku-kissaa ulkoilemaan valjaissa, uutta takapihaa silmällä pitäen. Kävin elämäni ensimmäisessä baletissa, siitä kerron teille myöhemmin lisää. Työhuoneelle yritettiin taas murtautua, tällä kertaa tosin eivät päässeet sisään asti. Onko joulunajassa jotakin joka erityisesti innoittaa murtohenkilöitä? Nimittäin Sampolassa käytiin myös parisen päivää sitten balettituntien aikana ryöväämässä pukuhuoneen lukollisista kaapeista kaikki lompakoista, käsineisiin,  huulipuniin ja kotiavaimiin. Itse en ollut silloin treenaamassa, mutta monen muun omaisuutta lähti pitkäkyntisten matkaan. Tosi kurjaa!

inenglish

Yikes! Where did the November go? I know, it went for moving. Literally. We started moving stuff around 3rd or 4th of November, and moved to the new place at 21st. Last items were brought over yesterday. Atleast one carload per day. Quite stress free, but very tedious to drive back and forth. But now it’s done, finally. We can start putting things on their places and do some interior decoration too. Almost as slow, but much nicer task. I will write more about settling in the new home later.

Because my whole last month was scheduled for moving, I didn’t have time to write any Christmas calendar posts in advance. So let’s start with the traditional First of the month-post with instagram photos. I promise there will be also some crafting and sewing posts later, but the beginning of the calendar is a bit more boring content, for mentioned reason. There hasn’t really been much sewing instructions in the blog recently anyways, I just haven’t had the time. Making those is, even though fun, much more time-consuming than ordinary posts.

I have had little bit time to do other than just moving. I met my old school mate for coffee. Haven’t seen her for long time. Me and hubby have been trying to get Taku the cat settled for using leash, for our new back yard. I went first time in my life to see ballet. I will tell you more about that later. Someone tried to break in to my work room again. This time they didn’t get in though. Is there something about Christmas time which makes burglars more active? The school where we have our ballet classes had one just couple days ago. Someone broke in to locked cupboards in the dressing room. Purses, lipsticks, cream samples, home keys, leather gloves, anything was worth stealing apparently. I wasn’t at the ballet class at that time, but many other lost their belongings. Really unfortunate!

novinsta2016

MARRASKUU / NOVEMBER
1. Kauniita jouluvaloja / 2. Pakkaushommia
3. Taku ulkoilee valjaissa / 4. Vesisade yllätti
5. Murtomiehen jäljet / 6. Uusilla kotikulmilla

1. Pretty Christmas lights / 2. Packing stuff
3. Taku having an outing / 4. Caught by rain
5. Burglars mark / 6. New neighbourhood

2 Comments

  1. MariaS says:

    Voi Takua, ihan uusi maailma aukeaa! Aina välillä mekin mietitty kisujen kanssa tuota valjailua mutta en usko että niille saisi valjaita edes päälle.

    Onpa ovelia näpistelijöitä ollu Sampolassa. Mutta superkurjaa, kauhea vaiva ihmisille ja todennäköisesti ei mitään isoja voittoja näpistelijöille…tosin varmaan semmoista sakkia että kelpaa mikä vain.

  2. Rhia says:

    MariaS – Kyllä, Taku on jo oma-alotteisesti pyytänyt päästä takapihalle, lumesta huolimatta. Eli ilmeisesti valjaissa ulkoilu on ollut kivaa. Kaikki liike ja äänet tosin vielä pelottavat vähän.

    Näpistelijät ovat varmaan jotain huumehörhöjä joille kelpaa ihan kaikki mihin ei itsellä ole rahaa. Eihän tommoisista huulipunista sun muista mitään isoja rahallisia summia pääse hyötymään. Tuntuu jännästi vain sille että näin joulun alla tutut ja kaverit raportoivat näistä enemmän kuin muulloin.

Comments are closed.