Lokakuu Instagramissa / October in Instagram

on

Lokakuu oli ehkä surkein kuukausi Instagramissani ikinä. Plakkariin kertyi peräti kokonaiset kuusi kuvaa. Koko muuttostressi vei pääkopasta niin paljon tilaa että moni muu asia jäi jalkoihin. Mutta eipä hätää mitään, sillä luulen että Marraskuussa tämä tullaan ottamaan takaisin korkojen kera. Koska uusi kämppä, wohoo! En ole ollut näin täpinöissäni aikoihin mistään. Saattaa olla että se oli jo aikakin vaihtaa maisemaa.

Viimekuu on pyöritty pitkälti kirppispöydän ja muuttohommien äärellä, mutta ehdittiin sitä sentään pari burleskikeikkaakin heittää (burleskista on muuten toivottu postausta, semmoinen varmaan tulee jossain vaiheessa). Ja balettia tietysti. Oon niin onnellinen että oon löytänyt tuollaisen liikunnallisen harrastuksen. Se nollaa pään ja verryttää jumittavat hartiat. Ja jaksaa hämmästyttää joka ikinen kerta kun pistän kärkitossut jalkaani.

Marraskuu tuo sitten mukanaan lähinnä tavaranroudausta iltapuhteiksi ja viikonlopuiksi. Varmaan juuri muuta ei sitten ehdi tekemäänkään. Hiukkasen harmittaa että tässä kuussa olisi myös Tampere-talossa tarjolla kulttuuria, nimittäin Pähkinänsärkijä-baletti. En tiedä että ehdinkö sinne, mieli kyllä tekisi.

inenglish

Past October was perhaps my worst month in Instagram. There’s only six photos in total. The moving stress took so much energy and space in my head that I didn’t really think about much else. But not to worry, I think there might be more photos coming in November. With interest. Because new apartment, wohoo! I haven’t been this excited for ages. I think it might have been the time to change the scenery already.

Last month has been pretty much revolving around the flea market table and moving issues. But I did have time to do couple burlesque gigs too (burlesque post has been requested, it’s on the way later). And ballet of course. I am so happy that I found that to my life. It resets the head and loosens the stiff shoulders. And amazes me every time when I put my pointe shoes on.

November brings mostly moving, for evening and weekend past time. I probably don’t have time to do much of anything else. I am a bit gutted that there would also be some culture in local concert house, Tampere-talo. The Nutcracker ballet is coming to town. I don’t know if I have a chance to go, but I would love to.

instaoctober16

LOKAKUU / OCTOBER
1. Tää on tairetta / 2. Lapinpöllö-bongaus
3. Kauan etsitty puuvillaorgandi / 4. Joulu tulee!

1. This is art / 2. Great gray owl
3. Finally some organdy / 4. Christmas is coming!