Kiireinen kesäkuu / Busy June

Kesäkuu, tuli, meni ja hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti. L’Amusetten 1700-luvun piknik peruuntui huonon sään vuoksi, mutta kaikkea muuta on kyllä sitten ehditty puuhaamaan. On käyty museossa ja vintagelöytöjä penkomassa. On ollut kuoro- ja burleskikeikkaa. Ihailtu kesäistä luontoa, juhlittu Kuningatar Elizabethin 90-vuotis syntymäpäiviä, syöty hyvin ja tehty hommia. Uusiin silmälaseihinkin alkaa jo vähitellen tottua. Ja hei! Neuleasu valmistui, parasta ehkä koko kesäkuussa.

Baletti on kesätauolla ja suoraan sanoen olen ollut niin laiska, etten ole edes kotitreeniä tehnyt sitten toukokuun. Lukuunottamatta satunnaisia nilkan venytyksiä tv:tä katsoessa ja releveitä kaupan kassajonossa. Pitänee ottaa itseä niskasta kiinni ennenkuin syyskausi alkaa ja ainakin vahvistaa nilkkoja vähän ja treenata tasapainoa. Heinäkuussa on vielä kaikenlaista tekemistä tulossa. Pitäisi aloittaa uusi 1700-luvun asu (kankaat on jo hankittu), tehdä pari kirppisreisua, pistää Fintage ry:n pillit pussiin ja jatkaa ylimääräisen roinan karsimisprojektia. Se onkin vaatteiden osalta aika hyvällä mallilla. Kirppiskasaan jo aiemmin päätyneet vaatteet ovat vähentyneet aika tavalla. Olen kantanut Uffin laatikkoon aika monta kassia. Vielä pitäisi vaatekaapista perata jonkin verran tavaraa pois.

inenglish

June, it came, it went and it was fun as long as it lasted. L’Amusette 1700’s picnic was postponed due to bad weather, but there’s been all sort of other things to do instead. We have visited museum and done some vintage finds. There’s been choir and burlesque gigs. We’ve admired the summer nature, celebrated Queen Elizabeth’s 90th birthday, eaten well and done some work. I’m also slowly getting used to my new glasses. And hey! The two piece knit dress was finally finished, perhaps the best thing in June.

Ballet is on summer break and quite frankly I have been so lazy I haven’t done any home exercise since May. Besides some random ankle stretches while watching tv and releves at the grocery shopping queue. I have to kick my arse and do atleast some ankle strength and balance exercise before Autumn season starts. There is also loads of other stuff coming in July. I should start sewing new 1700’s outfit (I already have the fabric), do some thrifting with friends and continue the everlasting project of getting rid of junk. Atleast I’m doing much better clothingwise. Fleamarket pile has gone quite a bit smaller since I have donated quite a lot of stuff to Uff charity shop. But I still need to clear up more space in my wardrobe.

juneinsta

KESÄKUU / JUNE
1. Viimeinen balettitunti / 2. Ihania syreenejä

3. Hyvää ruokaa, ite tein / 4. Kuorokeikan pöljäilyä
5. Ruususiirappia / 6. Juhannus maalla

1. Last ballet class / 2. Lovely lilacs
3. Good food, I made it / 4. Goofying at choir gig
5. Rose syrup / 6. Midsummer at the countryside