Siivouspäivä / Cleaning day

Se on kevätsiivouksen aika! Siksipä tässä ihan ex tempore päätin kolleegani kanssa järjestää ateljessa siivouspäivän kirppiksen. Myyntiin tulee käytettyä vaatetavaraa, joitakin vintage-aarteita, ompelutarvikkeita ja kankaita sekä kaikenlaista sekalaa rompetta ja roinaa. Jonkinlainen ilmaiskori ateljeen nurkkaan myös pykätään. Hinnat tulevat olemaan erittäinkin kohtuulliset. Käteinen on kunkku!

Tervetuloa siis penkomaan lauantaina 28.5.2016 klo 10-14 Evil Dressmakerin ja Cherise Designin kirppistavarat osoitteessa Lähteenkatu 11, ovi N katutasossa. Klikkaa linkkiä nähdäksesi paikan Siivouspäivän kartalla. Saa toki tulla muutenkin morjestamaan.

inenglish

It’s Spring cleaning time! That’s why me and my colleague decided to arrange Cleaning Day Flea market at our studio. There will be second hand clothes, some vintage treasures, haberdashery and fabrics, plus all sorts of miscellaneous junk. There will be also some sort of freebie-basket in the corner somewhere. Prices will be more than affordable. Cash is the king!

Welcome and and bring your friends too on Saturday 28.5.2016 at 10-14  to dig into Evil Dressmaker and Cherise Design flea market at Lähteenkatu 11, door N ground floor. Click the link to see location on Cleaning Day map. You are also welcome to just to chat.

siivouspaiva_logo_vaaka

cleaningday_logo_horizontal

 

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.