Instagram Huhtikuu / April Instagram

Huhtikuussa näyttää olleen varsin kiireinen elämän poljento, mikäli voidaan jotain päätellä blogipostausten määrästä. Niitä ei nimittäin montaa ole. Instagramissa sen sijaan näyttää olleen sitäkin vilkkaampaa. Ja kalenteri on tosiaan ollut aika täysi. Alkukuusta oli yksi ex tempore valokuvaus-paja jossa toimin mallin ominaisuudessa. Sitten kävimme hakemassa uuden (vanhan) sohvan Sauvosta asti (Enemmän sohvatilaa, jee! Nyt isäntä ei jatkuvasti valita että tungen sen reviirille.). Sitten oli taas lisää valokuvaus-pajahommia, vähän balettihommia (kausi päättyy, snif!) ja lopulta viime viikolla matka Riikaan jota onkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Kirsikkana kakun päällä, isäntä sai työharjoittelupaikan (joka alkoi tänään) uudelta alalta! Sanoisin että erittäin nousujohteinen kuukausi.

Toivottavasti sama meno jatkuu toukokuussa. Tiedossa on ainakin burleskityöpajaa, kaverin yökyläilyä ja kiirettä töissä. Kärkitossu-kurssin alku siirtyy viikolla opettajan sairastumisen johdosta, joten pitää tällä viikolla tyytyä omatoimiseen treenaamiseen. Mutta nyt kun varsinainen balettikausi on taas tauolla, ehdin sentään paremmin taas kuorotreeneihin. En sentään ole sitä unohtanut, vaikka onkin ollut vähän kiirettä enkä ole ehtinyt monesti treeneihin viimeaikoina. Viimekuussa sain muuten vihdoin saksofoninkin huollatettua, joten pitäisi johonkin väliin saada varattua treenausaikaa sillekin. Joillakin kesällä harrasteet jää tauolle, mulla ne tuntuu vain lisääntyvän. Tänä kesänä haaveilen osallistuvani myös muutamiin historianelävöitystapahtumiin, mutta katsotaan miten aika riittää.

inenglish

It seems like April has been very busy life, atleast if you calculate by the amount of my blog posts. Because there is not very many. However it seems it’s been very busy on Instagram. And my calendar has indeed been quite full too. In the beginning of the month there was one photoshoot workshop where I singed in as a model on short notice. Then we got our new (old) sofa, for free but we had to pick it up from Southwest coast (Yay, more sofa space! Now hubby don’t constantly complain that I’m on his space.). Then there was more photoshoot workshops, little bit of ballet stuff (end of season, snif!) and finally our trip to Riga. We have been waiting for that so long. And cherry on top, hubby got new work practice place (which started today) on a new field of profession! I would say this month have been very good.

Hopefully May will be as good. There will be atleast burlesque workshop, friend having a sleepover and busy schedules at work. Beginning of pointe course is delayed by a week because teacher took ill. So have to settle for home workout. However, now when the actual ballet season is on break, I actually have more time to go to the choir again. I haven’t forgotten it, even though I have been quite busy recently. Last month I also finally got my saxophone fixed so now I can start practicing that too. Some people stop having hobbies during summer months, but I seem to have more. This summer I also dream of taking part more re-enactment events, but let’s see how it goes.

instagram_april16

HUHTIKUU / APRIL
1. Valokuvausseuran työpajassa / 2. Uusi sohva
3. Hyvien tyyppien kuvaustyöpajassa / 4. Balettihommia
5. Riikassa / 6. Vappuaaton aterialla

1. Photograph workshop /2. New sofa
3. Another photoshoot workshop / 4. Ballet stuff
5. In Riga / 6. Mayday Eve meal

4 Comments

 1. Kauniin sohvan olette löytänytkin:)

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Eikös vain löydettykin! Ja se oli aivan ilmainen. Mutta hakureisulla menikin koko päivä kun ensin piti hakea pakettiauto maalta ja sitten vielä ajaa hakemaan sohvaa. Mukana tuli kaksi nojatuolia, mutta ne eivät meille mahdu joten menivät äidille säilytykseen.

 2. Elisa M. says:

  Vau, sohva tosiaan on hieno!

  1. Rhia says:

   Elisa M. – Niin on! Värikin on täydellinen, tuommoinen vaalea sammalenvihreä.

Comments are closed.