Habahaaste / Biceps challenge

Sain kuulkaa semmoisen blogihaasteen etten olekaan ennen saanut. Tämä on nimittäin tanssihabahaaste. Älkää edes kysykö miksi se tuli mulle. Totesin jo haasteen antaneelle Essille että mun habat on enemmän tuolla käsivarren väärällä puolella, mutta pakko kai tämä on tehdä kun se annettiin. En vastaa lukijoiden tahattomista äänekkäistä naurunpyrskähdyksistä työpaikoilla tai pullaan tukehtumisesta, eli ihan omalla vastuulla katsotte nämä kuvat.

Säännöt

 • Ota kuva omasta (paljaasta) habasta
 • Jaa kuva blogiin
 • Kerro, miten olet habasi saanut
 • Haasta kolme muuta tanssibloggaajaa

Umm, joo sain tän haban istumalla sohvalla ja syömällä pastaa ja kantamalla kangaspakkoja töissä. Silloin kun olin töissä hääpukuliikkeessä, mulla oli oikea haba. Kun kanniskelee päivät pitkät sovituskoppiin useiden kilojen painoisia hääpukuja (kymmenkunta kerrallaan) niin siinä habakin kasvaa. Mutta siitä on 10 vuotta aikaa joten habakin on entinen. Tilalle sain nämä höllyvät versiot jotka alleinakin tunnetaan.  En lue kovinkaan monia tanssiblogeja ja kutakuinkin kaikki joita luen on jo haastettu ainakin kertaalleen, niin en haasta nyt ketään tiettyä, mutta jos koet että haluat vastata tähän haasteeseen niin areena on vapaa.

inenglish

Now then. I got a blog challenge like never before. This is dance biceps challenge. Don’t even ask why I got it. I already told to Essi who challenged me, that my biceps are more on the other side of the arm, but I just gotta do this since I was tagged. I don’t take responsibility on readers unvoluntary loud laughter bursts at work or choking on the bun. So if you want to see these photos, you’re on your own buddy!

Rules

 • Take a picture of your (bare) bicep
 • Share it in your blog
 • Tell how you got it
 • Challenge three other dance bloggers

Uhm, yeah I got this huge bicep by sitting on the sofa and eating pasta and carrying packs of fabric at work. When I used to work at the wedding shop, I had proper biceps. Carrying heavy wedding gowns (several kilos each, about ten gowns at once) to the fitting rooms all day long does actually develop biceps. But that was about 10 years ago so those biceps are gone. Replaced by these wobbly things. I don’t really read that many dance blogs and pretty much all I read have been challenged already so I don’t pass this forward to anyone particular, but if you feel that you want to do this challenge, arena is yours.

haba1

Katsokaa nyt, haba on vähän väsynyt ja valahtanut alas. /
Look at this tired “bicep”, it fell on the other side. 

haba2

Edes ruma irvistys ei saa sitä palaamaan oikealle paikalleen. /
Not even the ugly grin can make it return to the correct place. 

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Ihana postaus! Ei tullut naurunpyrskähdystä (päätin silti nielaista kalaöljykapselin rauhassa ennen kuviin siirtymistä) vaan lämmin hymy :).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – No hyvä että reaktio ei ollut sentään niin paha kuin pelkäsin ;)

 2. solveig says:

  Itseironia on parasta mitä tiedän. Kiitos tästä!

  1. Rhia says:

   solveig – Haha, kiitos ;) pakko sitä on välillä itselleen nauraa, vähän ironisestikin.

Comments are closed.