Instagram Joulukuu / Instagram December

Olin vuodenvaihteen jotenkin muka niin tohkeissani, että unohdin tyystin totutun postausaikataulun. Joulukuun Instagrammit tulevat siis näin vähän jälkijunassa. Joulukuu oli aikamoista haipakkaa. Baletti on ollut kovasti mielen päällä siitä lähtien kun tunnit loppuivat jo marraskuun puolella. Uskokaa huviksenne että olen jo suunnitellut makuuhuoneen telkkarin (jota me ei oikeasti juurikaan katsota) korvaamista balettitangolla (mikä mua vaivaa, nyt jotain rajaa tähän touhuun!). Saatte uskoa myös, että en ole ikinä ollut mistään liikuntalajista näin pähkinöinä. Ikinä! Että löytää se sokeakin kana näemmä jyvän joskus. Harmi vaan että siinä kesti näin turkasen kauan. Miettikää jos tämä olis tapahtunu 20 vuotta sitten, tai edes kymmenen. Mutta näillä mennään.

Mitäs muuta, jaa niin oli siinä vissiin sitte joku joulukin kai. Jaa juu, olen myös miettinyt hiusväriasioita, mutta ehkä kerron niistä tarkemmin joku toinen kerta.

inenglish

I was so excited about things the whole New Years, that I totally forgot my usual blog schedule. So here’s the belated December Instagram. December was pretty busy. I have been thinking about ballet a lot since the classes finished in November. Believe me when I say that I have even been thinking about replacing the bedroom tv (which we don’t really use that much) with ballet barre (what’s wrong with me, I must be mad!). I have never been so over the moon about any other physical exercise. Ever! So apparently even the couch-potato-forever can find the red thread. Too bad it took so darn long. What if this would have happened 20 years ago, or even ten years ago. But here we go.

What else, oh yeah, I think there was Christmas or something too, last month. Oh yeah, I have also been thinking about hair colour issues, but perhaps I tell you more some other time.

instadec

JOULUKUU / DECEMBER
1. Balettihommia / 2. Pikkujoulujen laserleikki
3. Biedermeier-kampaus / 4. Joululahja
5. Järvimaisema / 6. Enemmän balettihommia

1. Ballet stuff / 2. Christmas party laser game
3. Biedermeier hairstyle / 4. Christmas present
5. Lake view / 6. More ballet stuff