22/12 Jumppakuminauha-yllätys / Exercise band surprise

Enpä olisi ikinä uskonut että näin tulee käymään, mutta ostin kuulkaa jumppakuminauhan! Päässä on tainnut vinksahtaa jotain lopullisesti, koska minähän en ole ikinä ollut erityisen urheilullinen ja minkäänlaisten urheiluvälineiden hankinta ei ole ikinä kuulunut suunnitelmiini. Noh, mulla on tähän ihan pätevä selitys. Mainitsin aiemmin, että baletinopettajamme ilmoitti viimeisellä tunnilla, että tammikuussa voitaisiin alkaa tekemään kevyttä kärkitossutreeniä. Että jotta nyt sitten mulla on tuommoinen kuminauha nilkkojen vahvistamista varten. Theraband olisi se “aito ja alkuperäinen” merkki, mutta nuo isännän olkapään kuntoutukseen hankkimat Therat ovat vähän liian kevyellä vastuksella enkä halua pilata niitä vetämällä varpaita vahingossa niistä läpi joten ostin tämmöisen halpisversion Tokmannilta.

PS. Lue toki myös miten liikunnanvihaaja alkoi rakastaa sietää urheilua (ei nyt sentään vielä mennä liiallisuuksiin).

PPS. Pikkujouluarvonta avoinna vielä pari päivää.

inenglish

I never would have thought this will happen, but I actually bought exercise band! I think I must have lost a screw or two for good. I’ve never been very athletic and buying exercise items just isn’t my thing. Well, this time I have valid explanation. I mentioned earlier that our ballet teacher suggested that we could start the easy pointe work in January. So now I have exercise band for strengthening my ankles. Thera band would be the “original” brand, but because hubby’s shoulder rehabilitation Thera bands don’t have enough resistance and I don’t really want to push my toes through them by accident, I just bought cheap knock-off from local shop.

PS. You can also read how hater of sports started to love tolerate it (let’s not go overboard here).

PPS. Christmas give away is still open couple more days.

tband1

tband2