24/12 Aaton tervehdys / Christmas Greetings

Pikkujouluarvontaan voi osallistua vielä tänään keskiyöhön asti. Me siirrymme tästä isännän kanssa perinteisesti viettämään aattoa maalla. Se ei tunnu samalta kuin lapsuuden joulut koska lunta ei ole eikä järvikään ole jäässä. Tällaisiako nämä joulut nyt jatkossa tulevat olemaan? Ihaninta on kuitenkin käydä rantasaunassa ja syödä hyvin ja rentoutua. Päätin jo vuosia sitten, että en enää stressaa joulusta ja että teen itse omat jouluperinteeni juuri sellaisiksi kuin itse haluan. Ja niin olen tehnytkin.

Vuosia sitten löysin tämän soittorasian koneiston kirppikseltä pikkurahalla. Tänä syksynä sain sille viimein oikean rasian, kiitos Kädentaidot-messujen. Joskus vuosia sitten sain selvitettyä mikä kappale on kyseessä, mutta olen tietenkin unohtanut jo mikä se on. Jos tunnistat kappaleen niin kerro toki. Tämän pienen videon myötä toivotan blogin lukijoille kaunista ja rauhaisaa joulua, missä ja miten sitä ikinä vietättekään.

inenglish

Christmas give away is still open tonight and will close 10 GMT. Me and hubby are soon off to the Country side to spend the Christmas Eve there. It doesn’t feel the same than childhood Christmases because there is no snow and not even the lake is frozen yet. It’s been extremely warm Winter this year. Most important thing how ever is to go to Finnish sauna by the lake, eat well and relax. I decided many years ago that I won’t have any of that Christmas stress anymore. That I will create my own Christmas traditions just the way I want them. And so I have done.

Years ago I found this music box engine from flea market. This Autumn I finally was able to get an actual box for it, thanks for the handcraft fair. I actually managed to find out what song this is, but I have now forgotten it. If you recognize it, please share your information. With this little video I like to wish all my readers beautiful and peacefull Christmas, however and wherever you spend it.