Kaunis talvi

on


Taas aamu ja tylsä arki. Väsyttää ja säätiedotus lupasi räntää tai vesisadetta. Todistan että talvikin voi olla kaunis ja jaan teidän kanssanne parin vuoden takaisia talvisia valokuvia
Tampereelta.

ENGLISH SUMMARY
Boring morning. I’m tired and weather forecast promised sleet and rain. I will prove that winter can be pretty and share these winter photos with you. They were taken two years ago in Tampere, Finland.

5 Comments

 1. Mao Mao says:

  Satupuu! Tuo viimeinen riippakoivu on kauniissa kuurassa, ihanat oksat.

  Valo tekee todella paljon talvisissa kuvissa. Nyt taivaalla riippuu tasaisen harmaa pilvimatto ja lumen sävyt ovat yhtälailla tasaisen harmaita – vaikka sitä kauniisti onkin oksilla ja puissa. Auringonlaskun valo kannattaa käydä ikuistamassa. Upea hehku lumen pinnalla.

 2. Rhia says:

  Talvella pidän nimenomaan lumisesta maasta ja siitä kimmeltävästä erikoisesta valosta joka tulee kun auringonvalo heijastuu valkoisesta lumesta. Siksi kai noita talvikuvia on tullut otettua aika paljonkin. Tosin ei pariin vuoteen. Harmi että niitä kunnollisia pakkaslumisia talvia ei enää tahdo kunnolla olla…

 3. Majayna says:

  Juuri tuollaista pitäs talvella olla! Ei tätä ainaista loskaa. Ja minä pöljä vielä haluaisin muuttaa Helsinkiin. Tosin vastapainoksi kyllä haluaisin sitten joskus myös omistaa mökin pohjois-lapissa. Menisin talvisin aina sinne luonnon rauhaan rentoutumaan…

 4. Rhia says:

  Majayna: joo ei oo tollasia talvipäivä nykyään kovin paljoa, etenkään näin etelässä… Kaiholla muistelee lapsuuttaan kun pihan lumikasat oli parimetrisiä polkujen molemmin puolin.

 5. Ilona says:

  Wau toi viimeinen kuva! Tosi kaunis :)

Comments are closed.